Over Ducky Beau

Ducky Beau is een kwalitatief, internationaal modemerk voor baby’s en dreumesen. Dit vooruitstrevende merk maakt kleding van maat 50 t/m 92 van de mooiste stoffen met charmante en praktische details.

De collecties zijn een eigentijdse mix van lieve en stoere items. Ontworpen met gevoel voor detail en een scheutje humor. De verschillende items zijn onderling optimaal te combineren.

Eerlijke babykleding

Er komt heel wat kijken bij het maken van babykleding. Hierbij is het productieproces van groot belang. De babykleding van Ducky Beau wordt onder andere in India en Turkije gemaakt. Wij controleren nauwkeurig of het productieproces schoon en eerlijk verloopt. Dat doen we niet alleen van een afstand, maar ook ter plaatse.

Omdat wij alle stoffen persoonlijk inkopen, zijn we in de gelegenheid om de kleding voordelig te produceren. Dit rekenen wij direct door naar de retailers, hierdoor zijn we in staat om kwalitatief hoogwaardige kleding te leveren met aantrekkelijke consumentenprijzen.

Filosofie en kenmerken Ducky Beau

Kenmerkend is het eigen, ingetogen kleurbeeld dat zo nu en dan opgefrist wordt met fikse kleuraccenten. Ook hebben veel modellen een verwijzing naar klassieke stijlen in een subtiele, moderne uitvoering. Alle items zijn met de grootste zorg gemaakt en de afwerking is dan ook van hoog niveau.

Schoon & Eerlijk

De babykleding van Ducky Beau wordt o.a. in India en Turkije gemaakt. Wij controleren nauwkeurig of het productieproces schoon en eerlijk verloopt. Dat doen we niet alleen van een afstand, maar ook ter plaatse.

Zorg & Afwerking

Alle items zijn met de grootste zorg gemaakt en de afwerking is dan ook van hoog niveau. Met de fijnste materialen voor de allerkleinsten maken de ontwerpers van Ducky Beau er een feestje van!

Kwaliteit & Comfort

Tot in de puntjes verzorgd en toch comfortabel; het kan met Ducky Beau! Alles is met veel zorg ontworpen, waardoor ze nét even anders, nét even mooier en nét even beter afgewerkt zijn.